Ballonpomp FS-MBPTA1 (accu)

125,95

Beschrijving

Deze ballonpomp FS-MBPTA1 (accu) heeft 1 blaasuitgang en is geschikt voor modeleer ballonnen.

Deze krachtige pomp is ontworpen op kracht en niet op snelheid. In een rustig tempo blaast deze de lange modeleerballon op waarna u er figuren van kunt gaan vouwen. De machine heeft dan ook een mooie slanke blaastuit waar de 160Q de 260Q of de 350Q balonnen makkelijk op passen en eenvoudig worden opgeblazen.
Deze ballonnenpomp werkt op een ingebouwde accu en heeft dus geen netstroom nodig tijdens het werken. Opladen kan gewoon op 230Volt. U bent dus volledig mobiel. Om die reden is de machine voorzien van een tas en zowel een heupriem als een schouderriem. Lichtgewicht en makkelijk te dragen.
De machine is tevens voorzien van een timer. Op de timerstand blaast de pomp gedurende een door u ingestelde tijd de ballon op, van de timerstand af blaast de pomp zolang u op de knop drukt. Deze knop is in te drukken met dezelfde hand als waarmee u de ballon op de blaastuit drukt.
Perfecte ballonnen pomp voor de ballonnenclown of ballonfiguren artiest die zich graag tussen het publiek bevindt of op locaties werkt waar geen vaste stroomvoorziening voor handen is.
Ooit een nieuwe accu nodig?  Ook die kunnen wij u leveren tegen een aantrekkelijke prijs.

Of heeft u liever een tafel model modeleerballonpomp op 230V?