Aanbieding!

Slushmachine FS-S112

1.050,00 895,00

Zoekt u een Slush Puppy Machine van de allerbeste Europese kwaliteit tegen een absurd lage prijs, Zoek dan niet verder, een betere zult u namelijk niet vinden.

Deze machine is er ook met 2 dispensers of met 3 dispensers. Momenteel Spotgoedkoop.

Beschrijving

Slush Puppy Machine FS-S112 om de vloeibare waterijsdrank Slush te maken die ook wel bekend is onder de naam Granita, Slushpuppie of Slushpuppy.

De slushmachines uit het assortiment van FunStunter worden in Europa gefabriceerd en bestaan uit Europese componenten. De kwaliteit is onovertroffen goed.

Deze machines zijn met het meest moderne koelsysteem uitgerust. De koelmotor is van de allerbeste kwaliteit. De luxe uitvoering die hier wordt aangeboden is voorzien van een viscositeit controle systeem. U stelt eenmalig de gewenste dikte van de slush in en de machine doet de rest. Tevens zijn deze granitamachines voorzien van verlichting in de deksels om het product nog beter en mooier te presenteren aan uw gasten.

De FS-S112 Slush puppy machine is een 1×12 uitvoering, deze heeft een 12 liter dispenserbak goed om 12 liter koude drank te maken op de koelstand. Deze slush puppy machine heeft natuurlijk ook een vriesstand om de slushdrank mee te kunnen maken. Op deze stand vult u de machine tot maximaal 10 liter met slushlimonade. Anderhalf uur later heeft u overheerlijke slush om uit te delen of te verkopen.

Tussentijds bijvullen gaat prima. Doet u dat in kleine beetjes, dan zult u gewoon door kunnen blijven tappen. Vult u teveel in 1 keer bij, dan zal de machine even tijd nodig hebben om het product weer op te vriezen tot slush. Dat zal veel sneller gaan dan de oorspronkelijke tijd omdat de slushlimonade niet alleen door de koel/vriestrommel wordt gekoeld maar ook door de omliggende slush die al in de machine aanwezig is.

Deze machines werken met alle gangbare slushsiropen. De lekkerste en tevens voordeligste die u zult kunnen vinden zijn de siropen van GranitaSlush.nl die wij ook in ons assortiment voeren. En ook nog eens in een zeer uitgebreid assortiment aan smaken, waaronder ook heerlijke cocktail smaken, kijkt u hier zeker eens naar. Dit zijn de GranitaSlush siropen