Aanbieding!

Slushmachine FS-S212

1.585,00

Wilt u de allerbeste Slushmachine kopen tegen de prijs van een zeer goedkope ! Dan is dit de machine die u zult gaan kiezen…

Gaat u een Slushmachine kopen, bezuinig dan nooit op de kwaliteit. Aan onze prijzen ziet u dat dit ook niet nodig is. De beste Europese top kwaliteit tegen de prijs van goedkope Chinese ……

Beschrijving

Wilt u een Slushmachine kopen? De FS-S212 is uw beste keuze om de vloeibare waterijsdrank te maken die ook wel bekend is onder de naam Granita, Slushpuppie of Slushpuppy.

Alle slushmachines uit het assortiment van FunStunter worden in Europa gefabriceerd en bestaan uit Europese componenten. De kwaliteit is onovertroffen uitmuntend.

Deze granitamachines zijn met het meest moderne koelsysteem uitgerust. De koelmotor is van de allerbeste kwaliteit. De luxe uitvoering die hier wordt aangeboden is voorzien van een viscositeit controle systeem. U stelt eenmalig de gewenste dikte van de slush in en de machine doet de rest.  Tevens zijn deze machines voorzien van verlichting in de deksels om het product nog beter en mooier te presenteren aan uw gasten.

De FS-S212 Slushmachine is een 2×12 uitvoering, deze heeft twee 12 liter dispenserbakken goed om 2x 12 liter koude drank te maken op de koelstand. Deze slushmachine heeft natuurlijk ook een vriesstand om de slushdrank mee te kunnen maken. Op deze stand vult u de machine tot maximaal 10 liter per dispenserbak met slushlimonade. Anderhalf uur later heeft u overheerlijke slush om uit te delen of te verkopen.

Tussentijds bijvullen gaat prima. Doet u dat in kleine beetjes, dan zult u gewoon door kunnen blijven tappen. Vult u teveel in 1 keer bij, dan zal de machine even tijd nodig hebben om het product weer op te vriezen tot slush. Dat zal veel sneller gaan dan de oorspronkelijke tijd omdat de slushlimonade niet alleen door de koel/vriestrommel wordt gekoeld maar ook door de omliggende slush die al in de machine aanwezig is.

Deze slush machines werken met alle gangbare slushsiropen. De lekkerste en tevens voordeligste die u zult kunnen vinden zijn die van GranitaSlush.nl Deze worden ook nog eens in een zeer uitgebreid assortiment aan smaken aangeboden, waaronder ook heerlijke cocktail smaken, kijkt u hier zeker eens naar. Deze GranitaSlush siropen ziet u ook terug in ons assortiment.

Een Slushmachine kopen is een investering die u heel erg snel terug kunt verdienen indien u de slush gaat verkopen. Kijkt u maar eens naar het rekenvoorbeeld uit deze link.

Gaat u een slushmachine kopen, kies in ieder geval altijd voor een Europese kwaliteitsmachine waarvan ook bijvoorbeeld de onderdelen na verloop van tijd nog goed leverbaar zijn mocht dat ooit nodig zijn.