Aanbieding!

Slushmachine FS-S312

2.495,00 2.095,00

De Slush machine FS-S312 is een royale granita machine om heerlijke Slush mee te maken.

Betere Slushmachines zult u niet gauw vinden, de betrouwbaarheid van deze Europese machines is ongeëvenaard. En toch zo ongelooflijk goedkoop. Grijp die kans nu ze nog zo scherp geprijsd zijn.

Beschrijving

Slush machine FS-S312 om de vloeibare waterijsdrank te maken die ook wel bekend is onder de naam Granita, Slushpuppie of Slushpuppy.

De slush machines uit het assortiment van FunStunter worden in Europa gefabriceerd en bestaan uit Europese componenten. De kwaliteit is uitmuntend.

Deze machines zijn met het meest moderne koelsysteem uitgerust. De koelmotor is van de allerbeste kwaliteit. De luxe uitvoering die hier wordt aangeboden is voorzien van een viscositeit controle systeem. U stelt eenmalig de gewenste dikte van de slush in en de machine doet de rest. Tevens zijn deze granita machines voorzien van verlichting in de deksels om het product nog beter en mooier te presenteren aan uw gasten.

De FS-S312 machine is de 3×12 uitvoering, deze heeft drie 12 liter dispenserbakken goed om 3x 12 liter koude drank te maken op de koelstand. Deze slush machine heeft natuurlijk ook een vriesstand om de slushdrank mee te kunnen maken. Op deze stand vult u de machine tot maximaal 10 liter per dispenserbak met slushlimonade. Anderhalf uur later heeft u overheerlijke slush om uit te delen of te verkopen.

Tussentijds bijvullen gaat prima. Doet u dat in kleine beetjes, dan zult u gewoon door kunnen blijven tappen. Vult u teveel in 1 keer bij, dan zal de machine even tijd nodig hebben om het product weer op te vriezen tot slush. Dat zal veel sneller gaan dan de oorspronkelijke tijd omdat de slushlimonade niet alleen door de koel/vriestrommel wordt gekoeld maar ook door de omliggende slush die al in de machine aanwezig is.

Deze machines werken met alle gangbare slushsiropen. De lekkerste en tevens voordeligste die u zult kunnen vinden zijn de Slushsiropen van GranitaSlush.nl Deze zijn ook nog eens in een zeer uitgebreid assortiment aan smaken te verkrijgen, waaronder ook heerlijke cocktail smaken, kijkt u hier zeker eens naar. Dit zijn deze GranitaSlush siropen in ons assortiment